Stå stærkt i det
digitale landskab

Websites

I en digital verden handler det i den grad om at være godt repræsenteret på internettet. Et website er for mange det sted, hvor de første gang stifter bekendtskab med en virksomhed. Det er derfor også helt afgørende, at mødet med det digitale indhold er præsentabelt, overskueligt og nemt at navigere i.

Hos Idstudio har vi altid brugeroplevelsen for øje, når vi designer websites. Det betyder at det digitale design både er indbydende og rummer funktionaliteter, der er med til at skabe værdi for både kunder og medarbejder.

For at gøre besøget på et website intuitivt, er det vigtigt at designet er responsivt, hvilket vil sige, at indholdet automatisk tilpasser sig forskellige skærmstørrelser. Det bliver på den måde underordnet, om man besøger websitet fra en computer, tablet eller mobiltelefon.

Ved at give de besøgende den optimale visning af indholdet, er det muligt at fastholde dem i længere tid. Det reducerer samtidig risikoen for, at potentielle kunder mister interessen og søger over til konkurrenterne.

Når man arbejder med en virksomheds website, handler det primært om at konvertere de besøgende til kunder. Det er derfor en god idé at sætte nogle mål for, hvordan man vil lykkes med det. Handler det eksempelvis om, at de besøgende tager kontakt eller downloader et katalog, så er det naturligvis vigtigt at designet forsøger at fremme netop disse handlinger.

Visuel identitet / Website

DC Workshop

Visuel identitet / Website

Udsigten, Aabenraa

Visuel identitet / Website

Tryghedsmærket