Gør dine budskaber mindeværdige

Tryksager

I århundreder har tryksager været det oplagte medie når det kommer til kommunikation og markedsføring. Men i en tid, hvor stort set alt bliver digitaliseret, kan man sagtens stille spørgsmålet, om tryksager fortsat har sin berettigelse. Det korte svar er, ja!

På de digitale medier bombarderes vi konstant med visuelle indtryk, der kan være svære at huske fra hinanden. For tryksager er det anderledes.

Ved at være fysisk tilstede er tryksager et nærværende medie, der indbyder til ro og fordybelse. Det gør tryksager til et fremragende valg, når budskaber skal formidles. Med et indbydende layout, visuelt understøttende materiale og forklarende tekster er det for virksomheder muligt i et roligt tempo at fortælle om sine produkter og serviceydelser.

Ved eksempelvis at uddele brochurer, visitkort eller andre former for trykt materiale, får kunderne i højere grad mulighed for at lære virksomheden at kende. En tryksag gør samtidig, at budskaberne hele tiden er synlige overfor kunderne, som hverken behøver at åbne en computer eller klikke på et specifikt link. Ydermere bidrager det fysiske aspekt til, at kunderne får nemmere ved at huske indholdet.

Hos Idstudio har vi erfaringen, der skal til, for give en tryksag den rette finish. Vi arbejder foruden layout med papirkvalitet og efterbehandlingsteknikker, der kan skabe nogle fængende visuelle effekter, der i høj grad appellerer til sanserne. På den måde er vi med til at give en ekstra dimension i markedsføringen, der sætter scenen for tryksagens indhold.