Bliv konkurrence-dygtig med et professionelt Esport-logo

En voksende industri

Esport er blevet en markant industri, som tiltrækker et stort publikum verden over. Det betyder samtidig også, at stadigt flere hold kommer til, hvilket gør, at pladsen i esporten er trang. Det har derfor aldrig været vigtigere for esport-hold at stå stærkt.

Hvor det før i tiden måske var tilstrækkeligt med et logo udført i paint, er esport-logoerne i dag rykket op i en helt anden liga. Et esport-logo skal i dag i højere grad udstråle styrke og vilje til sejr. På den måde får logoet en intimiderende effekt allerede inden kampstart, hvilket ligeledes appellerer til holdenes fans.

Logoet har samtidig indflydelse på, hvor sponsorerne retter deres opmærksomhed. Med et veludført logo, der afspejler holdets salgkraft og ambitioner, kommer holdet helt automatisk foran på point når der skal landes nye sponsoraftaler.

Hos Idstudio holder vi meget af denne logo-disciplin, og er klar til at udruste morgendagens stjerner med sprudlende og faretruende gode logoer, hvadenten de spiller Counter Strike, League of Legends, FIFA eller noget helt fjerde.

Hvis du vil høre mere om, hvordan Idstudio kan være med til at forme dit brand, så tøv ikke med at kontakte os.

Nikolaj Rudbeck
nr@idstudio.dk
Tlf. 2924 1326